Reference

NRGkick® od DiniTech, najmanji mobilni punjač na svijetu.

U uskoj suradnji s klijentom razvijeno je kućište koja zadovoljava estetske i različite tehničke zahtjeve. Riješavanje problematičnih uvjeta prostora za integraciju ključnih komponenata, visoka mehanička nosivost, nepropusnost i električna sigurnost bili su glavni razvojni prioriteti.

Za više informacija posjetite http://www.nrgkick.com


Lagane servisne platforme u farmaceutskoj industriji

Klijent je jedna od vodećih međunarodnih farmaceutskih tvrtki. Te lagane servisne platforme ugrađene su u čistim prostorijama, gdje se obično koriste zavarene čelične platforme od nehrđajućeg materijala 1.4301. U ovom slučaju izgrađene su platforme od polimernog kompozita, koje zadovoljavaju zahtjeve statike i visoke zahtjeve čistih prostorija, čime je postignuta redukcija težine platforme od dvije trećine. Na taj način, kapacitet proizvodnje se mogao maksimirati, unatoč ograničenoj statici postojeće građevine.

Za više informacija posjetite https://www.hintsteiner-group.com


Zavarena platforma

Klijent je dobavljač za automobilsku industriju. U rekordnom roku čelična platforma je statički izračunata i promišljeno dizajnirana kako bi gradnja bila što jednostavnija i vrijeme štedljiva.


goFit Soft-Balance® strunjača od goFit Gesundheit GmbH

U uskoj suradnji s klijentom, prvi izazov u provedbi ovog proizvoda bio je geometrijski aspekt. Funkcionalnost, dizajn i proizvodljivost moralo se uskladiti.

Osim toga, bilo je potrebno vršiti pažljiv odabir materijala koji zadovoljava zahtjeve optimalne tvrdoće, medicinske kompatibilnosti, jednostavnost održavanja, dugovječnost i niskih proizvodnih troškova.

Tvrtka goFit Gesundheit GmbH posjeduje patente na ovom proizvodu i nekoliko ostalih, gdje je Fiberdraft bio u mogućnosti pomoći.

Za više informacija posjetite http://www.gofit-gesundheit.com


Fiberdraft modul i paket baterija za električni pogon

Fiberdraft radi na revolucionarnom konceptu modula baterija, koja će pojednostaviti električni pogon i nuditi nove mogućnosti. Bit će zanimljivo.


Natrag