Usluge

Baterija

elektrokemijsko skladištenje električne energije za vozila svih vrsta i stacionarno skladištenje za korištenje obnovljivih izvora energije

Fiberdraft ima veliko znanje u integraciji ćelija, modula, paketa, dizajnu kućišta, termijskog kondicioniranja ćelija, električnoj i elektroničkoj mehanizaciji, integraciji u vozila uzimajući u obzir opterećenja sudara i dinamike vozila, i drži patente za optimiranje gustoće energije i za učinkovitost u proizvodnji.


Virtualna stvarnost

Upotreba najnovije VR tehnologije u inženjerstvu

Uz pomoć “ Neuböck Innovative Engineering „, visoko kompetentnog inženjerskog partnera i stručnjaka na području virtualne stvarnosti, VR se može lako i jednostavno upotrijebiti u najranijoj fazi razvoja proizvoda, tj. tijekom dizajna. Dobivene prednosti su očite: visoki potencijal smanjivanje vremena, troškova i rizika ranim otkrivanjem pogrešaka i problema, pridruženom povećanju kvalitete proizvoda i najpovoljnijim načinom doživljavanja proizvoda vrlo rano blizu stvarnom životu.

Za više informacija posjetite www.neuboeck-in-en.at i youtube


Motor s unutarnjim izgaranjem

Glava cilindra, karter, razvod ventila, usisni i ispušni sustav, klipni mehanizam itd.

Motor s unutarnjim izgaranjem je tehnologija koja izumire, međutim knowhow je koristan. Specijalizirano konstruiranje prilagođeno na različite materijale i različite tehnike lijevanja, od lijevanog željeza i aluminija, pa sve do integracije kompleksnih podsustava kao što su hidraulika i pneumatika, kao i dizajn komponenti za visoka toplinska i mehanička opterećenja primjenjuju se u našim razvojnim projektima.


Zavarena konstrukcija

Po zahtjevima optimirane zavarene konstrukcije od čelika i aluminija

Aluminijske i čelične strukture moraju biti usklađene prema zahtjevima i svrsi. Izbor poluproizvoda, sučelja pojedinih elemenata i usklađivanje procesa montaže i zavarivanja uglavnom određuju troškove i kvalitetu instalacije sustava.


Kompozitna konstrukcija

Polimerni kompoziti od ugljičnih, staklenih ili aramidnih vlakana, kao i mnogih drugih tvari i njihovih kombinacija

Potrebno je posebno znanje u dizajnu kako bi se mogle iskoristiti prednosti visoke čvrstoće, krutosti i vrlo niske gustoće, slobodnog oblikovanja i koordinacije vlakana i smole. Dizajn dijelova od polimernih kompozita je ključna jezgra know-how Fiberdraft.


Dizajn plastike

Dizajn plastičnih komponenti svih vrsta (uštrcani lijev, ekstruzija, puhanje, thermoformacije, itd.)

Uštrcani lijev je jedan od najčešće korištenih tehnologija u proizvodnji plastičnih djelova. Glavna prednost je u vrlo niskoj cijeni komponenata. Međutim, troškovi kalupa najviše ovise o konceptualnom dizajnu komponenata, koji zahtijeva duboko znanje o proizvodnji. Fiberdraft je specijaliziran u dizajnu komponenata za uštrcano lijevanje.


Natrag